Vi har ansat Rasmus Hansen den 1. februar i år, og han kommer til at beskæftige sig med Dashboard løsninger i PowerBI til rapportering, udvikling og forbedring af interne arbejdsprocesser igennem RPA-løsninger (Robotic Process Automation). Derudover skal Rasmus aktivt deltage i den generelle digitale udvikling hos os for at sikre mere effektive arbejdsgange.

Rasmus er i gang med sin kandidatuddannelse på Syddansk Universitet, hvor han studerer Data Science med faglinjen Economics and Business Administration. Han kommer desuden med en bachelor i erhvervsøkonomi og digitalisering. Erfaring er høstet hos Skattestyrelsen i automatiseringsafdelingen, hvor optimering af interne processor vha. RPA-løsninger, var en del af opgaverne.

Rasmus fortæller, hvorfor han har valgt jobbet hos TEKNIQ Kvalitet:

”Jobbet giver mig mulighed for dels at udfolde mine tekniske kompetencer, dels at udfordre mig på en anden måde end den daglige gang på Universitet.
Derudover glæder jeg mig til at lære en anden branche at kende, end jeg hidtil har beskæftiget mig med og arbejde sammen med mine kolleger om at gøre nogle af deres processor mere automatiske.
Hovedformål vil være at implementere digitale løsninger, som har til formål at hjælpe mine kolleger og samtidig effektivisere processer for dem.”

Han fortsætter:

”Jeg er 25 år og opvokset i det sydfynske og nu flyttet til Odense. Jeg er meget fodboldinteresseret og trofast fan af OB.”

Vi er glade for, at Rasmus nu er en del af vores hold og ser frem til at høste frugterne af hans primære opgaver:
At understøtte vores digitaliseringsrejse, hvad angår automatisering af arbejdsprocesser, systemoptimeringer, rapportering samt dataanalyse.

#tekniqkvalitet #PowerBI #RPA #digitaliseringsrejse #digitalisering #automatisering #proceseffektivisering #systemoptimering #rapportering #dataanalyse