Sikringområdet

TEKNIQ Kvalitet er akkrediteret til at certificere inden for alle F og P’s kravspecifikationer. Læs mere om områderne her: https://www.sikringsguiden.dk/certificering/kravspecifikationer/

Fordelen ved at opnå en ISO9001 certificering inden for F og P’s kravspecifikationer er at du som virksomhed får mulighed for at blive registeret som godkendt virksomhed hos F og P. Dette giver både markedsføringsmuligheder og ikke mindst muligheden for, at tilbyde kunderne godkendte anlæg til gavn for deres forsikringsforhold. Listen over allerede ISO9001 godkendte installatører inden for F og P’s kravspecifikationer findes her: https://www.sikringsguiden.dk/certificering/


Bliv ISO 9001 certificeret. | Send en mail til info@tekniqkvalitet.dk – Så er du i gang!


Dit ISO 9001 certificeringsforløb

Inden vi indleder et certificeringsforløb, skal du have fokus på:

  • At jeres processer er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, som lever op til DS/EN ISO 9001 standarden samt øvrige brancherelaterede krav.
  • At I stiller jer til rådighed for et certificeringsaudit, samt mindst ét opfølgningsaudit om året, hvor vi vil gennemgå jeres ledelsessystem og implementeringen af dette hos jer.

Bliv ISO 9001 certificeret

For at vi kan beregne et godt tilbud til dig, skal vi vide mere om din virksomhed, herunder branche, antal medarbejdere (relevant for certificeringen), kontaktpersoner, m.v. Vi har derfor udarbejdet et oplysningsskema, som du bedes udfylde bedst muligt og sende til os. Som alternativ kan du kontakte os via mail til info@tekniqkvalitet.dk eller på +45 51 37 69 21, så vi kan få de nødvendige informationer. Vi fremsender herefter et tilbud, og når tilbuddet er godkendt, gennemføres et certificeringsforløb i din virksomhed.


Bliv ISO 9001 certificeret | Ansøg her. | Send en mail til info@tekniqkvalitet.dk


Har du spørgsmål eller har behov for hjælp med certificeringsprocessen, er du velkommen til at kontakte os.

© TEKNIQ Kvalitet – Sikringområdet