Brand Sikrings Anlæg

TEKNIQ Kvalitet ApS tilbyder certificering af din virksomhed i henhold til DBI retningslinje 001 på fagområder ABA, AVA, ABV termisk, ABV mekanisk, ARS og AGA. Har du en virksomhed der udfører projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg, skal du gennemføre en årlig ekstern audit.

Vi har indgået aftale med det registrerende organ (DBI), at vi som certificerende organ kan udføre ekstern audit af din virksomhed. Det vil være muligt at kombinere ABA og de øvrige fagområder med ISO 9001 / KLS, og eventuelle VE-områder, hvorved du sparer udgifter til kørsel og kan få gennemført certificering af alle dine områder på én gang, og ikke over flere dage.

TEKNIQ Kvalitet ApS er en landsdækkende virksomhed, og kan derfor nemt og hurtigt efterprøve dit kvalitetsledelsessystem.

For at blive certificeret skal du bestille et tilbud som sker via mail til info@tekniqkvalitet.dk med dine kontaktoplysninger.

Vi kontakter dig efterfølgende for afklaring af hvilke fagområder du ønsker certificeret, og fremsender derefter et tilbud. Ønsker du derefter at vælge os som samarbejdspartner, skal du blot acceptere tilbuddet, hvorefter vi sammen planlægger det videre forløb med udgangspunkt i dine ønsker for efterprøvningstermin.

Har du spørgsmål eller har behov for hjælp med certificeringsprocessen, er du velkommen til at kontakte os.