I sommers var vi så heldige, at Rasmus Frederik Jensen begyndte som Lead Auditor hos TEKNIQ Kvalitet – igen. Rasmus har for en kort bemærkning været væk fra os en periode, men bygger nu videre på sin 6 års erfaring fra tidligere – til glæde for både vores kunder og os selv.

Han auditerer alle KLS-områder: VVS, gas, el, kloak, virksomhedsgodkendelser på gas samt alle 4 teknologier indenfor VE: Varmepumper, Solceller, Solvarme & Biomassekedler & -ovne.

Rasmus fortæller:
”Jeg er 30 år og uddannet VVS- og energimontør samt VVS-installatør. I 2016 startede jeg som Lead Auditor i det tidligere Q-Kontrol, som senere skiftede navn til TEKNIQ Kvalitet. Her var jeg ansat i 6 år, inden jeg søgte nye udfordringer som salgsingeniør. Efter 7 måneder er jeg nu kommet tilbage igen til TEKNIQ Kvalitet, hvor jeg dagligt arbejder med planlægning og auditering af KLS.
Jobbet giver mig mulighed for at komme ud til mange virksomheder – store som små. Jeg trives bedst ude hos kunderne, hvor mine faglige og personlige kompetencer kommer i spil.”

Han fortsætter:
”Jeg er født og opvokset i det sydfynske, hvor VVS-faget er kommet ind gennem modermælken, idet min far altid har været selvstændig VVS-installatør. Jeg bor nu lidt uden for Svendborg med min kone og vores to børn. Fritiden nydes med familie og venner.”

Tag godt imod ham derude – I kan roligt glæde jer.

I sommers var vi så heldige, at Rasmus Frederik Jensen begyndte som Lead Auditor hos TEKNIQ Kvalitet – igen. Rasmus har for en kort bemærkning været væk fra os en periode, men bygger nu videre på sin 6 års erfaring fra tidligere – til glæde for både vores kunder og os selv.

Han auditerer alle KLS-områder: VVS, gas, el, kloak, virksomhedsgodkendelser på gas samt alle 4 teknologier indenfor VE: Varmepumper, Solceller, Solvarme & Biomassekedler & -ovne.

Rasmus fortæller:
”Jeg er 30 år og uddannet VVS- og energimontør samt VVS-installatør. I 2016 startede jeg som Lead Auditor i det tidligere Q-Kontrol, som senere skiftede navn til TEKNIQ Kvalitet. Her var jeg ansat i 6 år, inden jeg søgte nye udfordringer som salgsingeniør. Efter 7 måneder er jeg nu kommet tilbage igen til TEKNIQ Kvalitet, hvor jeg dagligt arbejder med planlægning og auditering af KLS.
Jobbet giver mig mulighed for at komme ud til mange virksomheder – store som små. Jeg trives bedst ude hos kunderne, hvor mine faglige og personlige kompetencer kommer i spil.”

Han fortsætter:
”Jeg er født og opvokset i det sydfynske, hvor VVS-faget er kommet ind gennem modermælken, idet min far altid har været selvstændig VVS-installatør. Jeg bor nu lidt uden for Svendborg med min kone og vores to børn. Fritiden nydes med familie og venner.”

Tag godt imod ham derude – I kan roligt glæde jer.