Vi er meget glade for, at vi den 1. marts i år har ansat Martin som Certificeringsleder på KLS og med auditoropgaver primært i Jylland med el som speciale.

Martin fortæller:

”Jeg er uddannet Elektriker i 1982 og som el-installatør i 1996.
Til dagligt vil min tid blive delt mellem administrative opgaver og auditopgaver.
Det bliver interessant at forene det teoretiske med det praktiske og være med til at ”tegne” TEKNIQ Kvalitet’s linje for efterprøvninger. Derudover får jeg indblik i virksomhedens strategi og skal sparre personligt med kolleger”

Han fortsætter med:

”Jeg er 60 år og bosat i Jylland. Min kone og jeg er bosat ”ude på landet” i en nedlagt ejendom, restaureret gennem de seneste år. Vores døtre er voksne, og begge bosat i København Jeg spiller stadig lidt turneringsbadminton, og i fritiden hygger jeg med familien og i gode venners lag

Martin er som alle andre i TEKNIQ Kvalitet, som er direkte tilknyttet driften af vores audits, uddannet Lead Auditor fra 2015 og har også fra sit tidligere virke erfaring som auditor på KLS. Uddannelserne og Martin’s mange års erfaring fra branchen er en rigtig god kombination, som vi er sikre på, vil være til gavn for vores kunder, Martin og naturligvis TEKNIQ Kvalitet.