Skip to main content

Download og bestil:  VE Rammesystem

VE Rammesystem

Vi har udarbejdet et komplet kvalitetssikringssystem målrettet virksomheder, som ønsker at opnå godkendelse at arbejde med en eller flere VE-teknologier – husk i denne forbindelse, at et komplet system består af procedurebeskrivelser (håndbog) samt dokumentation af det udførte arbejde (bilag). Vores håndbog kan fint kombineres med aktører på markedet, hvor dokumentation sikres digitalt.

Her finder du også kort beskrivelse af vejen til en VE-godkendelse, vejen til en efterprøvning , relevante myndighedsbestemmelser,  slutkontrolskemaer tilpasset de enkelte VE-teknologier: Varmepumper, Biomassekedler & -ovne, Solvarme og Solceller.

Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

Webbureau ITTP