Skip to main content

Om Tekniq Kvalitet:  Nyheder

Jernbanesikkerhed for entreprenører – også kaldet DS 21001-standarden

Arbejder din virksomhed med Jernbanesikkerhed ifm. Infrastrukturarbejde og særlige krav inden for togkontrol og kommunikation, herunder ydelser vedrørende signalsystemer, sikring, fjernstyring og telesystemer, har vi den store glæde at kunne gøre opmærksom på, at TEKNIQ Kvalitet ApS via vores DANAK akkreditering nu også har mulighed for at tilbyde certificeringer inden for denne standard.

Er du interesseret, kan du enten læse mere på vores hjemmeside:
https://tekniqkvalitet.dk/ydelser/ds-210012020/

hvor vi udførligt har beskrevet omfanget af standarden og selve certificeringsprocessen. Eller du kan som altid – kontakte os ganske uforpligtende – også som altid, hvis du vil vide mere.

Du er naturligvis også velkommen til at gøre begge dele – vi ser frem til at høre fra dig.

#21001 #danak #tekniqkvalitet #jernbanesikkerhed #entreprenør #certificering #standard

Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

Webbureau ITTP