Skip to main content

ISO 9001:  MEKANISK SIKRING

Mekanisk sikring installatørvirksomheder (låsesmed), F&P oktober 2022

 • Montage af låseenheder
 • Montage af gitre, rullegitre, jalousier, gitter-/pladeskabe, porte samt forstærkning af svage bygningsdele
 • Montage af sikringsdøre, sikringsvinduer, sikringsglas samt forstærkninger

  Montage af værdiopbevaringsenheder og objektsikring

  Fagområdet er til certificering af virksomheder, der sælger, projekterer, installerer/monterer, servicerer og vedligeholder produkter til brug for indbrudssikring inden for de fagområder, der i daglig tale benævnes – mekanisk indbrudssikring.
  Mekanisk sikring installeres med det formål at forhindre indbrud, tyveri og anden uønsket indtrængen eller fjernelse af værdier.
  Til brug for projektering, installation og service af mekanisk sikring, har Forsikring & Pension udarbejdet en række krav, der fremgår af Sikringskataloget. Endvidere gælder en række anerkendte standarder for mekaniske sikringsprodukter, hvori der stilles krav til produkternes egenskaber, der gradueres ved anvendelse af klassificering.
  For at sikre, at mekanisk sikring sælges, projekteres, installeres og serviceres i henhold til Sikringskataloget har: Forsikring & Pension (F&P) SikkerhedsBranchen Låsesmede Foreningen Glarmesterlauget i Danmark TEKNIQ Arbejdsgiverne & Rigspolitiet udgivet denne kravspecifikation, der skal anvendes af virksomheder, der vil certificeres selvstændigt som mekanisk installatørvirksomhed.
  Kravspecifikationen skal indgå i en akkrediteret certificering, der udføres i henhold til den gældende ISO 9001 standard.

  Med en certificering inden for dette område for du som virksomhed mulighed for at Projektering, salg, installation, service og vedligeholdelse af et F&P godkendt Mekanisk indbrudssikring inden for områderne: Montage af låseenheder, montage af gitre, rullegitre, jalousier, gitter-/pladeskabe, porte samt forstærkning af svage bygningsdele, montage af sikringsdøre, sikringsvinduer, sikringsglas samt forstærkninger, montage af værdiopbevaringsenheder og objektsikring, og mekanisk perimetersikring (kun 2017)

  Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

  Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

  Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

  TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

  Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

  Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

  Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

  ”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

  ”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

  ”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

  ”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

  Webbureau ITTP