Skip to main content

ISO9001: AIA – INDBRUDSALARMANLÆG

AIA installatørvirksomheder, Forsikring & Pension – herefter F&P – september 2023

Fagområdet er til certificering af virksomheder, der sælger, projekterer, installerer og servicerer Automatisk Indbruds Alarm-anlæg (AIA-anlæg).
Indbrudsalarmanlæg installeres med det formål at registrere, når en person trænger ind i en elektronisk overvåget bygning eller område. Ved projektering, installering og service af indbrudsalarmanlæg er det vigtigt at sikre, at anlægget fungerer korrekt i til fælde af indtrængen i området. For at sikre, at AIA-anlæg sælges, projekteres, installeres og serviceres i henhold til AIA-kataloget har: • Forsikring & Pension • SikkerhedsBranchen • TEKNIQ Arbejdsgiverne • Finans Danmark • Rigspolitiet udgivet denne kravspecifikation, der skal anvendes af virksomheder, der vil certificeres som AIA-installatørvirksomhed.
Kravspecifikationen skal indgå i en akkrediteret certificering, der udføres i henhold til gældende ISO 9001 standard.

Med en certificering inden for dette område for du som virksomhed mulighed for at Projektering, salg, installation, service og vedligeholdelse af et F&P godkendt AIA – Indbrudsalarmanlæg.

Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

Webbureau ITTP