Skip to main content

ISO9001: ADK – ADGANGSKONTROLANLÆG

ADK installationsvirksomheder, F&P december 2021

Fagområdet er til certificering af virksomheder, der sælger, projekterer, installerer og servicerer ADK-anlæg (adgangskontrolanlæg).
Adgangskontrolanlæg installeres med det formål at registrere, styre og dokumentere personers adgang til og fra hele bygningen eller rundt mellem bygningsområder og – afsnit.
Virksomheder, der ønsker at blive certificerede som ADK-installatørvirksomhed, skal anvende denne kravspecifikation til at sikre, at ADK-anlæggene sælges, projekteres, installeres og serviceres i henhold til Teknisk Specifikation for ADK-anlæg, af SikkerhedsBranchen og som findes i Appendiks A til kapitel 2 i Forsikring & Pensions Suppleringskatalog.
Kravspecifikationen er udgivet af Forsikring & Pension og lavet i samarbejde mellem: • Forsikring & Pension • SikkerhedsBranchen • TEKNIQ Arbejdsgiverne • Finans Danmark • Rigspolitiet.
Kravspecifikationen skal indgå i en akkrediteret certificering, der udføres i henhold til gældende ISO 9001 standard.

Med en certificering inden for dette område for du som virksomhed mulighed for at Projektering, salg, installation, service og vedligeholdelse af et F&P godkendt ADK – Adgangskontrolanlæg.

Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

Webbureau ITTP