Derfor kan du finde os på HI Tech & Industry messen, der afholdes i Herning Messecenter fra den 3. til 5. oktober. Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på mange af vores ydelser Især ser vi en voksende interesse for miljøcertificeringen ISO14001, særligt fra El- og VVS-branchen, og ikke mindst fra de mange tekniske leverandører i industrien, der oplever stigende krav fra deres kunder om dokumentation af deres miljøpåvirkning.

Vi har sammensat et stærkt team på vores messestand alle tre dage. Her vil der være mulighed for at få mere information om alle vores ydelser, lige fra en KLS-godkendelse inden for et af autorisationsområderne til en ISO-certificering inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø eller jernbanesikkerhed. Derudover kan du få kvalificerende sparring om, hvordan vores certificeringsydelser kan kombineres på en enkel måde.

#tekniqkvalitet #Hitechindustrymesse #herningmessecenter #ISO14001 #KLSgodkendelse #ISOcertificering #kvalitet #miljø #arbejdsmiljø #21001 #jernbanesikkerhed