Skip to main content

Om Tekniq Kvalitet:  Nyheder

☀️ Sommerhilsen fra TEKNIQ Kvalitet ☀️

Sommeren er over os, og vi hos TEKNIQ Kvalitet ønsker at sende jer alle de varmeste sommerhilsner! Vi håber, I får tid til at nyde solen, slappe af og lade batterierne op. 🌞

Vi vil også benytte lejligheden til at takke alle vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for et fantastisk første halvår. Jeres støtte og engagement gjort en forskel for os!

Vi ser frem til et spændende andet halvår med nye projekter og samarbejder. Husk, at vi er her for at hjælpe jer – også i sommermånederne.

Kontoret holder lukket i ugerne 29 & 30. Du kan fortsat, ved sager af uopsættelig karakter, komme i kontakt med os på info@tekniqkvalitet.dk

 

Rigtig god sommer til jer alle! 🏖️

 

De bedste hilser,

TEKNIQ Kvalitet

Styrk virksomhedens grønne profil med en ISO 14001-certificering

Kravet om en miljøcertificering kan komme fra forskellige aktører. TEKNIQ Kvalitets kompetente auditor vurderer overensstemmelse med nuværende krav og kommende behov fra offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Øg sikkerheden og efterlev lovkravene med en Brandsikrings-certificering

TEKNIQ Kvalitet fokuserer på en tryg opstart gennem dialog, på at jeres fagområder er beskrevet i et kvalitetsledelsessystem, og på at formidle smidig proces for certificering og rettidig audit mod en implementering af kvalitetsledelsessystemet.

Optimer energieffektiviteten og miljøgevinsten med en VE-godkendelse

Med den frivillige godkendelsesordning, VE-ordningen, kan I få papir på de vedvarende energiteknologier, som monteres, og sikre, at standarderne opfyldes. TEKNIQ Kvalitet kan stå til rådighed gennem hele godkendelsesprocessen.

Et lille udpluk af udtalelser fra tilfredse kunder

”Mange tak for den glædelige nyhed - Det er en normal ting i jeres hverdag, men en milepæl i min. Tak for den gode behandling, vejledning og oplevelse.”

”STOR TAK for hjælpen og den hurtige respons. Sætter stor pris på din indsats.”

”Tak for den hurtige behandling, det sætter jeg stor pris på.”

”Så skulle den være der, håber jeg :) Tusind tak for hjælpen og god dag.”

Webbureau ITTP